Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Tucson

Find den bedste pris på biludlejning i Tucson ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tucson. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tucson guide

Billeje Tucson

Biludlejning Tucson

Tucson er beliggende syd for den amerikanske stat Arizona – omkring 160 miles sydøst for Phoenix .Byen har 520.000 indbyggere, mens hovedstadsområdet har en befolkning på næsten 1 million (2011).

Tucson er beliggende på et plateau i Sonoran Desert, omgivet af høje bjerge. Santa Catalina Mountains, nord for byen, og det højeste punkt er Mount Lemmon, der hæver 2.791 meter over havets overflade

Byen har et behageligt solrigt klima året rundt, og mange pensionister vælger grund til at leve her. Tucson er en stor kommerciel center og en vigtig transport hub. Hertil kommer,. En industriel by Tucson

En stor turistattraktion i byens historiske kvarter “El Presidio” – hvor du kan se resterne af den spanske fæstning byen i 1776. Også St. Augustine Cathedral i 1897, et besøg og kirken “Mission San Xavier del Bac” fra 1797.

Mange turister besøger også “Arizona Sonora Desert Museum”, som ligger 20 miles vest for downtown Tucson. Her er en zoologisk have, et naturhistorisk museum og botanisk have. Museet fokuserer på de planter og dyr, der lever i Sonoran ørkenen.

Flyinteresserte bør hoved til “Pima Air Museum”. Her kan du se en udstilling af historiske militærfly.

Nordvest for byen Saguro National Park, berømt for sin gigantiske kaktusser.

Tuscon International Airport ligger 15 miles syd for centrum.