Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Vigo Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Vigo Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Vigo Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Vigo Lufthavn guide

Billeje Vigo Lufthavn

Biludlejning Vigo Lufthavn

Vigo Airport (VGO) er beliggende i det nordvestlige Spanien – 8 km øst for Vigo center – og kun 25 km fra grænsen til nabolandet Portugal .

Lufthavnen er også kendt som Vigo Peinador Lufthavn, og kaldes på spansk “Aeropuerto de Vigo”.

Vigo Lufthavn blev indviet i 1929 og har en terminal bygning. Lufthavnen betjener omkring 980.000 passagerer om året (2011).

7 flyselskaber har direkte fly fra Vigo Airport til både indenlandske og internationale destinationer – herunder til Madrid , Barcelona , Paris , London , Bilbao og Tenerife.

Faciliteterne på lufthavnen omfatter en restaurant, café, kiosk, souvenirbutik, pengeautomater, turistinformation, førstehjælp station og trådløs internetadgang.

For at komme fra lufthavnen til centrum af Vigo, kan man tage en bus eller taxi. Hvis du vælger at tage en taxa, er disse linet op udenfor ankomsthallen i lufthavnen.

Det er populært at leje en bil i Spanien, og på lufthavnens grene til flere velkendte biludlejningsselskaber – herunder Avis, Europcar og National.