Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Vigo

Find den bedste pris på biludlejning i Vigo ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Vigo. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Vigo guide

Billeje Vigo

Biludlejning Vigo

Havnebyen Vigo ligger i det nordvestlige Spanien   – The Atlantic – og har cirka 300.000 indbyggere (2011).Vigo ligger i provinsen Pontevedra – nær grænsen til nabolandet   Portugal – og er den største by i Galicien.

Vigo er en vigtig industriel by og en stor kommerciel center for regionen. Byen har også sin egen universitet – med omkring 20.000 studerende.

Vigo har en række turistattraktioner – herunder det historiske centrum “Casco Vello”. Her ligger kirken “Iglesia de Santa Maria Castelo” og “Iglesia de Santiago de Bembrive” – ​​begge fra 1100-tallet. På en bakke over den gamle by slot “Castillo del Castro” fra 1600-tallet, som også er en populær destination.

Andre attraktioner i Vigo bl.a. det moderne centrum med moderne bygninger og brede gader og de travle shopping gader “Principe”, “Urzaiz” og “Grand Via”.

Byen er ellers et maritimt museum, et historisk museum, et kunstmuseum – som er en af ​​de vigtigste museer for moderne kunst i Spanien, et maritimt museum, et museum miljøet (“Naturova”) – med interaktive udstillinger og et etnografisk museum.

En attraktion for hele familien er byens zoo. Vigo har også flere smukke strande, og “Playa de Samil” er den største og mest besøgte.

Byens internationale lufthavn – Vigo Peinador Airport – ligger 8 miles øst for centrum.