Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Vitória Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Vitória Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Vitória Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Vitória Lufthavn guide

Billeje Vitória Lufthavn

Biludlejning Vitória Lufthavn

Vitoria Lufthavn (VIT) er en lille lufthavn i det nordlige Spanien   – Ca. 11 miles nordvest for downtown Vitória.Lufthavnen hedder på spansk “Aeropuerto de Vitória”.

Vitória Lufthavn har for det meste charterflyvninger, og luftfartsselskaberne Iberia, TNT Airways, Air Europa har direkte flyvninger herfra til sådan Ibiza , Alicante , Valencia , Sevilla og Mallorca .

Lufthavnen blev åbnet i 1980 og har en terminalbygning. Vitória Lufthavn servicerede cirka 28.000 passagerer i 2011.

Der er begrænsede faciliteter i lufthavnen, men der er en restaurant / café her, en butik, ATM, internetadgang og information tæller.

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men der er flere overnatningsmuligheder at vælge imellem i området øjeblikkelig, eller i Vitória centrum.

For at komme fra Vitória lufthavn til downtown kerne skal bruge taxa. Der er ingen busforbindelse her. Taxier er linet op udenfor ankomsthallen i lufthavnen.

Hvis du ønsker at leje en bil i Vitória, kan dette arrangeres i midten. Der er ingen biludlejningsfirmaer i lufthavnen, men du kan stadig indgå en aftale om at bringe bilen her – efter aftale med biludlejningsfirmaet.