Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Vitória

Find den bedste pris på biludlejning i Vitória ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Vitória. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Vitória guide

Billeje Vitória

Biludlejning Vitória

Vitoria (Baskerlandet: Gasteiz) Ligger i det nordøstlige Spanien , og er hovedstaden i den baskiske region.Byen ligger i provinsen Álava, og har omkring 240.000 indbyggere (2011).

Vitória ligger på en frugtbar plateau med skovklædte bjerge – 525 m – ved floden Zadorra. 45 km syd for Vitória er byen Bilbao.

Vitória er et administrativt center og en vigtig industriel og kommerciel by i regionen.

Old Town – med dets bygninger, tårne ​​og fæstninger fra middelalderen ligger på en bakke, mens den nye moderne bydel er beliggende i Zadorra Valley.

Nogle af byens mest besøgte turistattraktioner er: Santa Maria katedralen fra 1400-tallet i gotisk stil – med tårne ​​fra 1500-tallet, kirker San Miguel, San Vincente og San Pedro – alt fra 1400 til 1500 er, bygningen “El Portal” fra 1400-tallet – en af ​​byens ældste hus (nu en restaurant) og mansion “Palacio de Villa Suso” fra 1500-tallet.

Andre attraktioner Vitória er Marias katedral fra 1900-tallet – kendt for sine mange skulpturer, område “Call Dato” – med gågader, butikker, indkøbscentre, banker og cafeer og kunst museum “Artium”.

Der er også et naturhistorisk museum og et arkæologisk museum i Vitória og mange parker og grønne områder. Byen er vært for en årlig rockfestival i juni og en jazz festival i juli.

Lufthavn Vitoria – Gasteiz Lufthavn – ligger 11 miles nordvest for downtown.