Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Zambia

Find den bedste pris på biludlejning i Zambia ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Zambia. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Zambia guide

Billeje Zambia

Biludlejning Zambia

Zambia er en indlandsstat beliggende i det sydlige Afrika. Det er omkranset af Den Demokratiske Republik Congo mod nord, Malawi mod øst, Tanzania mod nord-øst, Mozambique,   Zimbabwe , Botswana og Namibia   mod syd, og Angola mod vest.Landet har en befolkning på 14.309.466 (2012) indbyggere og er hovedstaden Lusaka.Zambia er et kristent land, men der er flere traditionelle religioner. Det officielle sprog er engelsk. Den vigtigste lokale sprog, især i Lusaka , den Nyanja

I 1964 blev landet uafhængigt af Storbritannien. Zambia, tidligere Rhodesia, blev det opkaldt efter den britiske imperialistiske Cecil John Rhodes (1853-1902), der tjente en formue på bekostning af det sydlige Afrikas naturressourcer. Landet har store problemer med hiv / aids-epidemien, og omkring 70% af zambiere lever under den nationale fattigdomsgrænse. Landbruget er vigtigt for økonomien, men landet har vigtige mineralressourcer, såsom nikkel, tin, kobber og uran, og det tiltrækker internationale mineselskaber. Især har kobber været vigtigt for økonomien.

Victoria Falls, der ligger sydvest for landet er en af ​​Zambias største turistattraktion. Den højeste drop er 108 meter høj og en af ​​de mest populære steder er “djævelens pool.” De fleste besøgende ankommer via Victoria Falls lufthavn i Livingstone, som ligger nær grænsen til Zimbabwe. Huse Livingstone museum i en engagerende måde formidler landets historie. Lake Kariba, som er 200 km lang og 50 km bred og er placeret to timer uden for Lusaka, er et vigtigt rekreativt område ideelt for udflugter.

Zambia dele af Tanganyikasøen med tre andre lande i nord. Dette er en af ​​de ældste, dybeste og længste søer i verden med mange farverige tropiske fisk.

Zambia har mange nationalparker, hvoraf den ene er South Luangwa National Park i det nordøstlige Zambia. Det tilbyder Afrikas mest intakte flodsystem, og er kendt for sin rige flora og fauna. Det omfatter flodheste og savanne elefanter. De nationalparker er for det meste gode muligheder for indkvartering.

Kenneth Kaunda International Airport   Beliggende omkring 25 miles nordvest for Lusaka.Livingstone og Harry Mwanga Nkumbula International Airport er det nærmeste hotel til Victoria Falls.

Destinasjoner