Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Zaragoza Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Zaragoza Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Zaragoza Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Zaragoza Lufthavn guide

Billeje Zaragoza Lufthavn

Biludlejning Zaragoza Lufthavn

Zaragoza ligger i det nordøstlige Spanien , og er hovedstad i regionen Aragon.Byen ligger ved floden Ebro i Zaragoza Province – 300 km nord for Madrid .Zaragoza har 675.000 indbyggere (2011), og er Spaniens 5:e største by.

Zaragoza er en vigtig handels-og industriby, og det er også en stor transport hub. Byen har sin egen universitet – som blev grundlagt i 1474.

En berømt vartegn i byen er kirken “Basilica del Pilar” fra 1600-tallet – den største barokbygning i landet og en af ​​de vigtigste valfartssteder i den katolske verden. Inde i kirken kan man også se flere spændende kunstværker – herunder fresker af Goya.

Andre bemærkelsesværdige seværdigheder i Zaragozas gamle bydel “Casco Viejo” – med de mauriske bymure fra 1000 er, “Cathedral de la Seo” fra 1500-tallet – den ældste kirke bygning “La Lonja” fra 1500-tallet og slottet “La Aljateria “- oprindeligt fra 1000 er – med tårnet” troubadou “(afledt af 800 s).

Byen er ellers et museum dedikeret til billedhuggeren Pablo Serrano – med udstillinger af skulpturer, tegninger og grafik.

Derudover akvarium messe-/konferansesenter og et historisk museum.

Byens lufthavn – Zaragoza Lufthavn – ligger 15 miles vest for centrum.